Aarhus plakat

Fra 50 DKK
 Julepris lige nu! 50x70 cm plakat uden ramme KUN 200,- 
Ovenstående tilbud gælder t.o.m 18.12.18

Aarhus - studenter-paradis og erhversliv i rivende udvikling

Aarhus, Europas kulturhovedstad i 2017 og Jyllands største by. En af Danmarks ældste byer rent historisk men med den yngste by målt på gennemsnitsalder. Det må være opskriften på et dynamisk sted med fantastisk historie og livlig aktivitet! 

Få midtbyen i Aarhus på væggen med denne perle af et kunstværk som har en enorm detaljegrad.
For at opnå en fuldkommen serie-oplevelse i Aarhusmotiverne, er skyerne sammenhængende i de tre motiver. Se galleriet. 
Aarhus plakaten er designet efter meget research i og omkring området, samt inspireret af samtaler med udvalgte beboere i byen og lavet ud fra deres ønsker til plakatens udformning.
Aarhus plakaten er designet af Fernando Tabanera, som er født og opvokset i Vanløse. 

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

 

På besøg i Aarhus

For mere end 1200 år siden byggede vikingerne grundstene for Aarhus. Dengang kaldte de byen Aros. Aarhus bugt var centrum for en masse slag i vikingetiden. I gennem byen ligger Aarhus Å og bugter sig smukt. Man sejlede igennem byen i vikingetiden. 

De mest populære mødesteder i byen er nok på cafeerne langs Åen, hvor de lokale og besøgende fra nær og fjern flittigt myldrer til og nyder livet. 

Byen er kendt for sin store aktivitet i sportens verden, med Aarhus fodboldklub AGF i Superligaen.

Aarhus festuge er ikke mindre end Nordens største kulturfestival og tiltrækker tusinder af folk. Byen er kendt for at have en stor sportslig kultur og i fodboldens verden er AGF byen stolthed. Mange kender Flying Superkids som er et verdenskendt team af unge elitegymnaster som udvælges blandt beboere tæt ved eller i Aarhus.

Erhvervsliv med fart på.

En af byens absolut største virksomheder er den kommunalt ejede Aarhus Havn. Havnen er blandt andet en af verdens 100 største. Vindmøllegiganten Vestas flyttede sit hovedsæde til Aarhus i 2011 og i 2003 flyttede dynegiganten Jysk også sit hovedkontor til byen. Arla Foods er også med på vognen og udvidede i 2008 sit hovedkontor på hele 15.000 m2! Så jo, erhvervslivet er, som i København, dynamisk i den poulære by. 

Når man befinder sig i Aarhus føles det som at bevæge sig i en tidslomme. Stedet er en skøn blanding af futuristisk design og historiske perler. Den gamle by i Aarhus er en del af byen og det skønne museum sender dig hurtigt tilbage til 1700 tallet, i samme stil som Den gamle by i Dragør. Aarhus er rigt på grønne områder, og minder om steder på Amager og Glostrup områderne, dog med et mere kuperet terræn.        

Aarhus er en udpræget uddannelsesby af mange videregående uddannelser og det bærer sit præg. Bymiljøet er meget ungdommeligt og livligt og som i København myldrer det med studerende som nyder de mange faciliteter som byen har at byde på.  

Aarhus er en perle i Danmark og jeg kan ikke vente med at besøge den skønne by igen.