Aarhus serie bymotiver

Aarhus plakater

Aarhus plakater med fortolkninger af livet og stemningen i og omkring den skønne jyske hovedstad. Det er godt at der er kunstnere til som ser vigtigheden i at vise forskellen på de forskellige bydele i Danmark, og forstår at visualisere dem
så alle kan komme til udtryk.

Aarhus er en by som er opdelt i mange forskellige zoner og bydele. Alle med vidt forskellige udtryk og indhold
...som små byer i byen.

Nb. For at opnå en fuldkommen serie-oplevelse er skyerne sammenhængende i de tre motiver.   

Aarhus plakaterne kan fåes med 3-serie rabat her:

Aarhus plakater i dit hjem

Århusianerne er et ærekært folkefærd og det betyder noget hvor man er fra. Illustrationerne er ikke et billede af et enkelt motiv eller et bestemt sted, men en fri fortolkning af stemningen og livet i en bestemt bydel i Aarhus.

Plakater fra Aarhus serien

Den Gamle By i Aarhus. Den idylliske by i byen. Danmarks, og faktisk verdens første frilandsmuseum for købstædernes kultur og historie. Denne tidslomme har vi givet sin helt egen plakat. Til evigt minde om det smukke sted. Dette er vores første illustration fra Aarhus. 

Aarhus Midtby plakaten. Det pulserende centrum med caféliv og glæde. Europas kulturhovedstad 2017. Der er meget at være stolt af!

Risskov plakaten. Strand sand og latter. Risskov har indtaget Danmark som et af de bedste rekreative områder i landet. 

 

Aarhus plakaten tager udgangspunkt i centrum af Danmarks anden største by

En by og et område som byder på fremragende forlystelser, heribland shopping i verdensklasse et mylder af studerende og en ung og dynamisk atmosfære og rødder tilbage til det aller ældste danmarkshistorie. Alle elsker Aarhus, og det gør vi også. Cafelivet vibrerer på højeste plan og gastronimen er i højsædet takket være de mange fantastiske restauranter i byen. Århus plakaten tager også udgangspunkt i den pulserende midtby hvor mange af de gode spisesteder befinder sig. Ligemeget hvor man befinder sig i den Jyske Hovedstad støder man ind i historie helt tilbage fra Vikingetiden, til forskel for København hvor der er lidt længere imellem historierne. Aarhus kunstmuseum er et af de mange steder man kan besøge. Museet har fået hele to Michelin-stjerner i Michelins turistattraktionsguide! Her kan også ses Olafur Eliassons kunstværk Your rainbow panorama hvor du kan opleve byen i alle regnbuens farver. 

Den Gamle By plakaten, en fri fortolkning af Danmarks Købstadsmuseum

Har du mod på en tidsrejse så er dette stedet at tage hen, helt uden en egentlig tidsmaskine. Museet har fået hele tre Michelin-stjerner i Michelins turistattraktionsguide og det er der en grund til. Her kan du her rejse igennem tiden og møde mennesker som arbejder, klæder sig og opfører sig fuldkommen som det var dengang. Ligesom at man på Den Blå Planet på Amager ser fisk i sit rette element møder du her mennesker i deres rette historiske element. Her kører i løbet af året en masse temadage som har relevans for både store som små. Det er også muligt at rejse igennem historien rent virtuelt på din computer. Er du til biler og cykler kan du passende besøge 20`er kvarteret hvor du kan se en autentisk automobilforretning for gamle køretøjer. Det er vel nærmest nytteløst at sige at julen er noget helt unikt i Den Gamle By! Her kan du opleve julen som den forløb igennem historien. 

Risskov byplakaten

Risskov og Den Permanente er et utroligt populært sted at besøge for både lokale og besøgende. Som en vigtig del af Aarhus byplakat serien valgte vi Risskov som den tredje plakat i serien så vi fik beskuet den store mangfoldighed der er i Aarhus området. Ligesom Kastrup by plakaten og Helgoland byplakaten er Risskov plakaten et stemningsbillede fyldt med vand, strand og sommerstemning. Den Permanente benyttes flittigt af Aarhus Beachvolley Club ligesom at den også benyttes af de mange vinterbadere. Risskov ligger langs skoven og stranden ved Aarhus bugten og er bestemt et besøg værd.