Amagerbro plakat

Fra 50 DKK

Pulserende Amagerbro

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

'Amagerbro' er en fortolkning af livet på og omkring Amagerbro. Den viser de store flotte murstenbygninger med deres flotte spir og detaljer samt det pulserende liv. En bydel hvor folket færdes og lever. Motivet har en meget høj detaljegrad, som bør ses på en trykt udgave.

 

Amagerbro plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset i Kastrup.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater

Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Et besøg på Amagerbro

Amagerbro ligger på det Nordøstligste Amager og er et af de tættest befolkede områder i Danmark hvilket tydeligt ses på den tætte bebyggelse og travle hverdag. Amagerbro gemmer på mange smukke bygninger, tårne og arkitektur, som man let kan overse i travlheden. Der er ikke langt til København og lige om hjørnet ligger Islands Brygge. Vil man en tur på Christiania ligger voldene lige op til. Området er blandt andet forbundet med Ørestad, Kastrup og Christianshavn med metro.

En kunstners indtryk

Amagerbro gemmer på mange perler. Da jeg satte mig for at tegne Amagerbro gik det op for mig hvor mange flotte tårne og bygninger der gemmer sig i området. Mit valg faldt på de mange legepladser som gemmer sig i de mange smukke gårdmiljøer. Holmbladsgade har fået et flot kvarterløft og gemmer på mange smukke tårne, som jeg valgte også skulle være en stor del af tegningen. Området emmer af liv og der hersker en helt speciel stemning i den ikke helt så lille del af København. Sadolinparken er et spændende område at befinde sig i. Desuden kan nævnes Lergravsparken som har en fin park og området grænser i øvrigt lige op til Amagerstrandpark hvor beboerne kan nyde sin fritid. Desuden findes der mange flotte og interessante kirker i Amagerbro kvarteret.

Bymotiver

Amagerbro som bymotiv giver liv på væggen. Den findes i mange størrelser passer den ind i de fleste miljøer. Bymotiver har i de seneste mange år været meget populært som udsmykning til væggen. Det gode ved et bymotiv, er at man altid har sin by tæt på. 

Byplakater

Byplakaten Amagerbro er en fortolkning af det området. I denne forbindelse har vi lavet den pulserende Amagerbro. Byplakaten passer blandt andet godt sammen med Amager plakaterne.