♥ Danmarks nok mindste og hyggeligste webbutik med det største udvalg af nøje udvalgte by- og hjemstavnsmotiver - Unikke og nøje udvalgte motiver, kun produceret i små oplag og ikke som metervarer ♥ Corona update: Leveringstid kan variere med op til 5-7 dage ♥ Nye berigende værker på siden - alle kan købes nu, dem som ikke er online bestilles blot via mail - se nogle af dem HER ♥ - yderligere på vej ;)

Badehotellet Plakat

Fra 75 DKK
Badehotellet - Dansk nostalgi på Vestkysten.
Badehotellet plakaten fra Danmarks-serien passer ind i de fleste hjem og giver et ægte dansk sommer pift på væggen.
Den rolige farvepalette kombineret med enkelthed illustrerer ro, åbne vidder og sommerens lune vejr.
Badehotellet er nostalgisk tilbagekig på de mange danskere som nyder og har nydt sommerferierne langs den jyske vestkyst.

Er du en af dem som holdt ferie i Jylland i din ungdom eller elsker du bare alt det som er dansk er plakaten næsten en must-have.
Badehotellet plakaten er tegnet med kreativ frihed af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset i Kastrup.
Dette er en specialvare lavet i begrænset oplag. 
Plakater

Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram mat papir. Lille god størrelse.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram mat papir.

 

50 x 70 cm. 200 gram mat papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

 

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Badehotellet plakaten

Rigtig mange af os er bekendte med tragedien som omfattede den totale nedbrænding af Svinkløv Badehotel, og det er vi også. Vi har valgt at forevige det klenodiske og nostalgisk badehotel ved at illustrere denne plakat, så stedet kan blive bibeholdt i vores minder længe fremover, som den del af det offentlige rum som stedet var. 

Svinkløv Badehotel fremstår for rigtig mange mennesker som stedet hvor der blev holdt sommerferie fra barndom til sen alder. De åbne vidder langs den jyske Vestkyst er noget, som ikke alene er populært blandt ferierende danskere, men så sandelig også blandt tyskere og svenskere - og andre nationaliteter som hvert år lægger vejen forbi noget af Danmarks smukkeste natur.

Som illustrator har jeg valgt af holde mig til visuelle kolde fakta.

Svinkløv Badehotel kunne være tegnet i uendeligt mange versioner, men i dette tilfælde hvor plakaten hører under Danmark plakater, er valget faldet på en let og luftig farvepalette, som holder sig inden for få pastelfarver i farvepaletten. Dette gør at plakaten passer perfekt ind i selv de mest minimalistiske miljøer, uden at " larme for meget på væggen ". Jeg har forsøgt at indfange et øjebliksstemning en sommerdag hvor vinden kommer let fra havet og stilheden kun bliver brudt af lærkens sang og den stille tomgang fra en gammel folkevogn fra 50`erne, som netop er ankommet til stedet. Sommeren er lang og lys og forude venter skønne oplevelser langs stranden i det Vestjyske. På taget af bilen ligger oppakning til de næste 30 dage og stemningen er fuld af forventning og måske også krydret med en snert af romantik.

Ihvertfald er nostalgien bevaret i både farvevalg og udtryk. Dette kunne være mange andre steder end Svinkløv Badehotel, men som nævnt faldt valget på dette klenodiske og udødelige sted som er blevet nydt af så mange mennesker igennem de sidste næsten 100 år. Badehotellet blev opført i 1925 men brændte desværre ned i 2016.