♥ Artist...Danish or from abroad? We run an Anti Talent-Waste project, click to read more ♥ Designkunst vinder Rotary Pris ♥ Corona update: Alt kører efter bogen, dog kan leveringstid variere med op til 5-7 dage ♥ Alle motiver på siden kan købes, dem som ikke er online bestilles blot via e-mail - se nogle af dem HER ♥ - yderligere på vej ;) Ny Gentofte plakat er landet ♥ Danmarks nok mindste og hyggeligste webbutik med det største udvalg af nøje udvalgte by- og hjemstavnsmotiver - kun produceret i små oplag og ikke som metervarer
børneplakater_børnegaver_barnedåb_bylindhart_designkunst

Børneplakater

Børneplakater med dyr, ABC, så de små dagligt får repeteret alfabetet og ved gentagelsen får forstærket sansen og evnen til at lære sproget bedre. Illustrationerne produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

Børneplakater i dit hjem

Danskerne er et stolt og litterært folkefærd og det betyder noget at lærdommen sker tidligt, så børnene på den vis allerede er rustet til at begynde i skole. Børneværelset bliver med vores plakater, udsmykket i skønne farver, giver noget at tale og reflektere om og skaber ikke alene glæde og farver, men giver også et billede med stor variation af dyr og objekter, som bidrager til association og kreativitet.