♥ Nyt format introduceret! A3 i alle motiver ♥ Unikke og nøje udvalgte motiver kun produceret i små oplag og ikke som metervarer ♥ Vi er Danmarks nok mindste og hyggeligste butik med det største udvalg af nøje udvalgte by- og hjemstavnsmotiver ♥ Corona update: Vi er kørende for fuldt blus og sender pakker - dog kan leveringstid variere med op til 5-7 dage ♥ Nye berigende værker på siden - alle kan købes nu, dem som ikke er online bestilles blot via mail se nogle af dem HER ♥ - yderligere 19 er på vej ;)
børneplakater_børnegaver_barnedåb_bylindhart_designkunst

Børneplakater

Børneplakater med dyr, ABC, så de små dagligt får repeteret alfabetet og ved gentagelsen får forstærket sansen og evnen til at lære sproget bedre. Illustrationerne produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

Børneplakater i dit hjem

Danskerne er et stolt og litterært folkefærd og det betyder noget at lærdommen sker tidligt, så børnene på den vis allerede er rustet til at begynde i skole. Børneværelset bliver med vores plakater, udsmykket i skønne farver, giver noget at tale og reflektere om og skaber ikke alene glæde og farver, men giver også et billede med stor variation af dyr og objekter, som bidrager til association og kreativitet.