Camping plakat

Fra 75 DKK
Natur, ro og nostalgi - camping
Endelig er den lange vinter forbi og foråret er kommet. Forteltet er slået op og campingsæsonen er startet. Rigtig mange kender følelsen af at være en af de 10 % af danmarks befolkning som er campist.
Få campinglivet hjem i stuen og drøm dig væk fra stress og jag og bliv mindet om de skønne tider i den fri natur.
Camping plakaten er designet af Stefan Cantagallo som er født og opvokset i Kastrup.
Dette er en specialvare lavet i begrænset oplag.
Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

 

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Camping plakaten

Der er meget at elske Danmark for, ikke mindst vores campingkultur. Danmark er det land i Europa, som har flest campister hvis man regner det ud i forhold til danmarks indbyggertal. Beregninger som er foretaget af interesseorganisationen Dansk Camping Union viser at 700.000 danskere betegnes som campister. Det er mere end 10% af vores befolkning! Det er også derfor at de danske campingpladser topper som værende europas elite. Ikke alene ligger de som regel placeret midt i den smukkeste natur, men tit er det samtidig kombineret med kystnære placeringer eller åer og søer. Danmark er også flittigt besøg af campingturister fra hele verden, ifølge FDM bliver en fjerdel af alle overnatninger i Danmark foretaget på en campingplads! Det er desuden turisternes tredje mest foretrukne overnatningsform og det er normalt at turisterne flittigt udforsker forskellig pladser rundt omkring. Camping er tæt forbundet med børnevenlighed, frihed, socialt samvær og natur. På papiret kan det jo næsten ikke lyde bedre og det giver jo god mening at det er så udstrakt og populært som det er. Bor man til daglig på Frederiksberg, Nørrebro eller Østerbro eller andet tætbefolket sted i København eller Danmark i det hele taget, er det jo en oplagt mulighed for at få højt til himlen og komme ud i den dejlige danske natur. 

Som ivrig fastligger campist lagde jeg hovedet ekstra meget i blød da jeg skulle designe camping plakaten. Hvad var det egentlig som rører sig dybest når jeg skal beskrive campinglivet? jo!, solen og vejret spiller jo altid en enorm rolle ved livet semi-udendørs. Og så roen ved at være en af de første som slår øjnene op når man skal ned at hente morgenbrød. En af de store forskelle fra livet på Amager eller i København, sammenlignet med livet på campingpladsen er det kuperede terræn som giver en skøn og naturlig oplevelse når man ser ud over landskabet. Jeg har også altid forbundet campingpladsen med kysten og nær sø og å som kendetegner det Nordsjællandske habitat hvor jeg ivrigt camperer når lejlighed byder sig. En ting er sikkert, tallet for aktive campister i Danmark er stigende, så hvor kan det ikke ende henne :)