Christianshavn plakat

Fra 50 DKK
Christian den IV, stokroser, Erik Balling og de skønne skæve huse - Christianshavn

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

Det er svært at komme på noget mere hyggeligt end at spadsere en tur på Christianshavn. Gå en tur blandt de skønne skæve velbevarede huse, brosten og stokroser samt nyde udsigten fra kirketårnet i Vor Frelser Kirke eller ligge vejen forbi det legendariske "Rottehullet". Her er Christianshavn som moderne plakatkunst.  

Christianshavns plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset på Amager.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Et besøg på Christianshavn

Christianshavn er et af Københavns mange dejlige områder at gå en tur med pengepungen lidt løst hængende på lommen, og det er især synligt om sommeren når de mange besøgende fra både ind –og udland slendrer rundt og nyder solen og synet af de gamle smukke bygninger eller sidder med benene ud over havnekanten og kigger på folk, der sejler forbi i små udlejningsbåde. Overalt er der mennesker, der sidder på de mange cafeer og drikker kolde øl og spiser sandwiches og snakker og smiler med solbriller på næsen og summende sommerstemning i blodet. Lagkagehuset på hjørnet i den lysegulde bygning overfor Christianshavns Torv er opkaldt efter huset af samme navn – selvom bageriet i dag er at finde på utallige lokationer rundt omkring i byen, så har det lånt sit navn fra det første sted den åbnede i sin tid. Og hvorfor hedder bygningen Lagkagehuset? Tager man forbi kan man se det selv i Overgaden.

Man kunne passende fortsætte gåturen forbi Christiania og derefter Islands Brygge og har man mere energi kan man også lægge vejen forbi Helgoland. Selv samme områder har hver sin poster lavet af vores dygtige grafikere her på designkunst.


Diversiteten i arkitektur og mennesker er tydelig på Christianhavn, for selvom det primært er folk med en vis økonomi, der har råd til at bo i de gamle bindingsværkshuse og de moderne arkitekttegnede boliger, så møder man alle former farver og typer af mennesker på torvet, omkring Christiania, i de små stræder og gader på cykel til fods på rulleskøjter bare tæer eller stilletter på vej ud for at drikke en øl på Nemoland eller med kursen hjemad for at skifte fra jakkesæt til fritidstøj efter endt arbejdsdag i Udenrigsministeriet.


Knippelsbro har i mange år været den eneste vej til Christianshavn, men nu er der også kommet en cykelbro til, som leder gående og cyklister fra Nyhavn over vandet mod Christianshavn. Tæt på ligger Operaen og Papirøen som har været samlingssted for spisende og drikkende gæster, selvom den tid nu er forbi. Man kan hurtigt få forvildet sig ned langs kanalen og måtte vende om fordi man er blevet fanget med vand på begge sider, det går ud og ind og giver plads til sejlende og liggende både men ikke altid til gående besøgende gæster. Men det er en del af charmen og er en af de mange ting der gør Christianshavn et besøg værd og måske bliver man så glad for området at man også må eje en fin Christianshavn poster, som set her.