Den Gamle By plakat

Fra 50 DKK
Det gamle Danmark perfekt bevaret  - Den Gamle By i Aarhus

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Den Gamle By, også kaldet Danmarks Købstadmuseum, er verdens første frilandsmuseum for købstæders kulturhistorie.

 

Museet ligger i Aarhus og er opbygget som en gammel købstad med 75 huse fra 1500- til 1800-tallet og bygninger fra 1900-tallet.

 

Disse bygninger er hentet fra forskellige byer i Danmark. Visse hjem, forretninger og andre ting er desuden bevaret præcis som de fremstod i forskellige tidsperioder, helt frem til i dag.

 

For at opnå en fuldkommen serie-oplevelse i Aarhusmotiverne, er skyerne sammenhængende i de tre motiver. Se galleriet. 

 

Naturligvis fortjener denne enestående bydel sin helt egen plakat, designet af Fernando Tabanera. 

 

Plakaten passer ind i de fleste hjem og skaber, liv og glæde på væggen og minder os om en forsvundet tid som stadig eksisterer.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater

Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Til vores serie med Aarhus plakater har vi nu lavet denne plakat til Den Gamle By. 

På besøg i Den Gamle By

Den Gamle By i Aarhus, som også bliver omtalt som Danmarks Købstadsmuseum, er opbygget som en gammel og idyllisk Købstad med hele 75 huse som er dateret fra 1500 til 1800 tallet. Er man på besøg kan man vandre gennem købstadens historie de sidste 300 år og følge udviklingen af boliger for borgerskabet og de fattige, samt udviklingen af erhverv og forretninger og andre spændende tiltag. Det er ikke et tilfælde at DR`s julekalender " Jul i Gammelby, foregår her. Stedet er utroligt autentisk og stemningsfyldt og afspejler på bedste vis livet i datiden. Den Gamle By har desuden også sit eget bryggeri, faktisk drak både kvinder, mænd og børn øl indtil 1800 tallet!  

En kunstners indtryk af Den Gamle By i Aarhus. 

Man skal lede længe efter et mere autentisk og idyllisk sted end Den Gamle By i Aarhus. Stedet emmer af atmosfære og giver et fantastisk indblik i fortidens Danmark. Ikke sagt at eksempelvis Christiania i København ikke rummer fortid, men Den Gamle By har det hele med, og så ovenikøbet så velbevaret kultur som strækker sig så mange år tilbage. Det er virkelig et unikum i Danmark. Det er en fornøjelse at være turist i eget land, og som illustrator kommer man vidt omkring. Der er mange sammenligninger imellem DragørAmager og Den gamle By, og skulle man befinde sig i København, vil det også være et besøg værd. 

Den Gamle By har virkelig slået benene væk under os, og vi har da også kvitteret med at lave vores bud på en illustration som afspejler idyllen, tilbageblikket på en gammel tid og fanger et øjeblik i det smukke kvarter.