Find Designkunst på Facebook

Designkunst på Facebook

Designkunst.dk er selvfølgelig også på Facebook. Det er vi primært fordi vil gerne vil i kontakt med brugerne og dem som har interesse i vores billeder.

Du finder vore Facebook side her!

Hvorfor skal du følge med på Facebook?

Det er på Facebook vi først deler ud af vores nyheder og tilbud, så følg os der hvis du vil sikre dig, ikke at gå glip af de nyeste billeder og plakater. Vi vil også løbende afvikle konkurrencer på egen side eller i samarbejde med andre relevante Facebook sider.

Vi vil gerne i dialog med dig.

Målsætningen med Facebook er for os på Designkunst, at komme i dialog med brugerne, som finder vores plakater spændende. Brugere som har en mening og ikke altid nødvendigvis er enige med os. Vi modtager gerne både positive som negative tilbagemeldinger om tilbud og i sær vores plakater. Det er derfor vigtigt, at vores brugere deltager aktivt og finder vores indhold interessant. Så for os er det ikke mængden af følgere der er vigtig, men at det er personer som oprigtigt har en interesse for Designkunst.dk

Anmeldelser af Designkunst på Facebook

På vores Facebook side har du mulighed for at bedømme Designkunst med 1-5 stjerner. Her kan du dele dine oplevelser med dine køb, kundeservice og de produkter du har modtaget. Du kan selvfølgelig også bruge andre brugeres bedømmelser til at danne dig et indtryk af Designkunst inden du foretager et køb. Se eller skriv en bedømmelse af Designkunst her.

Kontakt os via Facebook siden

Det er også muligt, at skrive beskeder til os på Facebook. Vi tager alle henvendelser seriøst og svarer hurtigst muligt. 

Så er der kun tilbage at opfordre dig til at gå ind på Designkunst.dks Facebook side, deltage med dine meninger og holdninger på vores opslag, glæde dig til nye produktfremvisninger, eksklusive tilbud og dele siden med de af dine Facebook-venner som kan have en interesse for Designkunst. :-)

Vi ses på Facebook her >


Nyt fra Designkunst