Dragør plakat gammel by & lodstårn

Fra 50 DKK

Nostalgi og idyl - Dragør

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Findes der mennesker, som ikke nyder en tur til Dragør. En tur gennem de gamle gader og stræder, hvor den gamle by stadig kan skabe rammerne om det 'ægte' Danmark? De gule huse ved Dragør havn er et stort vartegn for Dragør.

Det velkendte Lodstårn står der endnu, og stemningen i motivet minder os om en sommerdag med is i mundvigerne, hvor området og svanerne beundres.


Dragør plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset i Kastrup.

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

Plakater

Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

På besøg i Dragør

Vi har valgt at illustrere Dragør som motiv da det er en unik perle i Danmark. Dragør er et af de bedst bevarede landsbymiljøer hvor natur og historie går i ét med hinanden og bestemt et besøg værd. De fleste af Dragørs bygninger i den gamle bydel er fra 1700- 1800 tallet og velbevarede. Stræderne er belagte med idylliske brosten og havnen er kendt for sit velbevarede kulturmiljø og ikke midst det klenodiske vartegn Lodstårnet som også er kendt fra DR`s julekalender Tidsrejsen.

En kunstners indtryk

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg som kunstner, født i Kastrup, har besøgt Dragør utallige gange på mine ture i lokalområdet. Stedet er et oplagt besøgssted på motorcykel når man kommer hjem fra København og har brug for landlige omgivelser omkring sig og et mål inde for rækkevidde. Ikke at Amagerbro er skidt, men når naturen trækker så er dragør eller Ørestad at foretrække. Når man befinder sig på molen i Dragør Havn er det svært ikke at lade sig inspirere til en tegning. Valget faldt da også på en illustration hvor Lodstårnet kom i fokus sammen med de idylliske stokroser og de gule huse med stråtægte tage. I horisonten skimtes et sejlskib som symbol på Dragør Havn, der flittigt bliver benyttet af de lokale og besøgende. Dragør - den gamle bydel har mere end 70 fredede ejendomme som blandt andet kan kendes på deres sorttjærede sokler og kalkede ydervægge.