Frederiksberg plakat

Fra 50 DKK
Hvor elefanter møder caffe latte - Frederiksberg

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Helt omsluttet af København ligger Frederiksberg som en grøn oase. Stedet bliver flittigt besøgt og vi er mange som nyder livet i en af de mange cafeer, besøger Frederiksberg have, tager i Zoologisk have, eller bare "hænger ud". Områdets popularitet er stigende, blandt andet pga. de mange fornyelser, fornøjelser og indtryk som Frederiksberg har at byde på.

 

Få Frederiksberg ind i stuen, på kontoret eller på børnenes værelse, så sommeren er inde for rækkevidde.

 

Frederiksberg plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset i Kastrup.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Den nye Frederiksberg plakat

Til vores serie med København Plakater har vi nu lavet denne med Frederiksberg.

På besøg på Frederiksberg

Bydelen ligger i hjertet af København og er omkranset af blandt andet Valby, Vesterbro og Nørrebro, og har meget at byde på. Området huser mange museer, heriblandt Cisternerne som er et museum for moderne glaskunst. Området har mange fine kvarterer og områder med spændende arkitektur. Frederiksberg er også kendt for sine mange cafeer, udeliv og rekreative områder som Frederiksberg Have og naturligvis Zoologisk Have. 

En kunstners indtryk af Frederiksberg

Det er ikke svært at bruge adskillelige timer på at spadsere rundt og lad sig inspirere i denne fantastiske bydel som, udover at rumme ufattelig meget historie, og byder på naturskønne og rekreative områder. Stedet bugner samtidig med adspredelse i form af butikker, cafeer, restauranter og andre forlystelser som er til for at forsøde livet. Vinteren tilbyder også meget at tage sig til. Hvis man er til skøjtning kan man, foran Frederiksberg Have stå på skøjter. Området foran haven laves om til en skøjtebane som tiltrækker fantastisk mange til. Frederiksberg er bestemt et sted som er værd at besøge året rundt.

Da de første indtryk dette herlige område havde lagt sig, blev det besluttet at Frederiksberg plakaten skulle tage omdrejningspunkt omkring de mange seværdigheder og stederne for afkobling som Pile Allé og Allégade rummer.Fortolkningen skulle forbinde de to områder sammen med Frederiksberg Have og med Zoologisk Have i baggrunden og skabe stemningen af hygge en dejlig sommerdag. Området er stille og en blanding imellem små klassiske huse og grønne områder, lidt ligesom man kan opleve det i Ørestad og steder som Amagerbro og Dragør og Amager Strandpark i og omkring Kastrup.

Frederiksberg emmer af liv og aktivitet og på en sommerdag ser man folk fra nær og fjern udnytte de mange muligheder for udeliv som området tilbyder. Folk hygger sig på cafeerne, går tur i parken imens cyklisterne myldrer rundt. Der gemmer sig mange seværdigheder som også værdsættes af turisterne, såsom Frederiksberg Slot, og ikke mindst Landstedet Rolighed, som er et besøgværdigt landsted fra 1770. En Frederiksberg poster pynter i alle hjem og på alle vægge