Glostrup plakat

Fra 50 DKK
Landsbyen i Storkøbenhavn - Glostrup

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Der hersker en helt specielt stemning i Glostrup. Stedet er en blanding af skønne villakvarterer og en masse historie. Glostrup kan betragtes som en landsby i Hovedstadsområdet med de mange grønne og naturskønne områder samt en spændende historie som for alvor tog fart omkring 1900 tallet.

 

Byen fik sit flotte Vandtårn som vartegn og det var en stor forandring af byens udseende og stemning. Glostrup er også indehaver af en af de syv eneste rundkirker i Danmark. Får man lyst til frisk luft er Oxbjerget et skønt sted at gå en tur, med masser af grønt og smuk udsigt. Se selv om du kan finde nogle af de smukke vartegn fra bydelen på plakaten.

 

Glostrup plakaten er designet af Stefan Cantagallo efter interviews med udvalgte beboere fra Glostrup.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart silk papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

 

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

På besøg i Glostrup.

Blandt seværdigheder i Glostrup ligger Østervangkirken, som er en af Danmarks kun 7 Rundkirker. Glostrup huser ca 22.000 mennesker. Sammenlignet med København er Glostrup tyndere befolket.

Glostrup er den stolte ejer af Hvissingestenen som er sjællands største sten, som oprindeligt var en vandreblok fra istiden. Den vejer hele 250 ton og er fredet. Hundebjerget er et populært udflugtssted for dem som har lyst til grønne omgivelser og højt til loftet. I dette område er masser af muligheder for aktivitet og grønt til øjet.

Ligesom på Amager Fælled er der fokus på rekreative områder i Glostrup, ved Ejby mose. Stedet har et skønt varieret landskab med søer og bakker. Det har givet dyre- og plantelivet gunstige forhold. Området har "hjertestier" og har fået lavet gode stisystemer og græsområder hvor der er rig lejlighed til at spille fodbold og anden aktivitet. For børnene er også bestande af får som også hjælper med at bekæmpe kæmpebjørneklo. Grøn Guide inviterer hvert år til Naturens Dag i Ejby Mose. Det er en begivenhed for hele familien som involverer masser af aktiviteter for børn og voksne.        

Birke og Bøgeskoven er også et populært udflugtsmål for de lokale og besøgende. Her kan man hurtigt få tilbragt nogle timer i de smukke grønne omgivelser. Områderne i Glostrup er i hastig vækst med mange nye byggerier og det bliver spændende at følge med i udviklinger de kommende år.