Handelsbetingelser

Senest revideret d. 03. maj 2017

 

Ordre afgivet før kl. 15.00 afsendes som regel samme dag.

 

Handelsbetingelser for varer handlet på Designkunst.dk (Gældende fra 25. april 2016)


Generelle oplysninger

 

Designkunst IVS

CVR: 37605360

 

Lergravsvej 53

2300 København S.  

 

kontakt@designkunst.dk

 

Tlf. 70200666

 

Stiftet 2016

 

Betaling

Vi modtager betalinger med betalingskort og MobilePay. På designkunst.dk modtager vi alle former for Visa og Mastercard betalinger. Vi modtager ikke Dankort, men Visa Dankort er muligt. Beløbet debiteres når varen afsendes.

 

EAN fakturering

Vi tager imod bestillinger som faktureres med EAN nummer. Kontakt os blot på mail eller telefon for bestilling. 

 

Plakaterne

Papir, vægt og miljøpolitik:

 

A5 plakaterne er trykt på 350 gram silk + vandlak, og har postkort grafik på bagsiden. A4 plakaterne er trykt på 250 gram silk + vandlak. 50 x 70 cm plakaterne er trykt på 170 gram silk + vandlak.

Størrelsen A4 omtales på siden som størrelse 20x30 cm og ikke 21x29,7 cm som er det præcise mål

 

Vores plakater er trykt i Danmark på et svanemærket trykkeri og der stilles disse krav:

 

• Brug af miljørigtigt papir

• Brug af vegetabilske trykfarver

• Genanvendelse af tryksager

• Minimering af affald, herunder papir

• Brug af vedvarende energi

• Hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

 

Rammer

Plakater bestilt med rammer, kan enten blive leveret med glas eller plexi / akryl glas.

Plexi / akryl glas må ikke udsættes for kemikalier og skal forsigtigt og blidt rengøres, gerne med en god gammel forvasket t-shirt eller et lagen, fugtet med lidt vand. 

 

Levering

Leveringen sker ved forsendelse med DAO365, BRING eller andet fragtfirma til nærmeste afhentningssted, i få tilfælde ved privat aflevering på købers adresse. Der betales fragt, emballage og håndteringsgebyr på kr. 39,00 inkl. moms, med mindre at ordren hører under de fragtfri betingelser. Ved overdragelsen af varen til fragtfirmaet, overgår ansvaret for levering af varen til det pågældende fragtfirma. Ved forsinkelse eller bortkomst skal fragtfirmaet kontaktes af kunden.


Leveringstiden for varen

Varer bestilt på www.designkunst.dk forsøges leveret inden for 5 arbejdsdage efter at købet er gennemført. Vi bestræber os på at gøre det endnu hurtigere.

 

Særlige vilkår

Med mindre at andet er angivet, leveres alle plakater uden billedramme. Det gælder også selvom der i produktvisningen er vist med ramme. 

 

Rabat og gavekortskoder

Det er kun muligt, at benytte en rabat og eller gavekortskode pr. ordre. Dette gælder også selv om det er to forskellige koder fra forskellige kampagner. Rabat og gavekortskoder kan, med mindre andet er oplyst ved produktet, godt benyttes på tilbud eller nedsatte varer i samlepakker.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved e-mail til kontakt@designkunst.dk eller telefon 70200666

 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig

meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 60,00 DKK.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1.      Aftaler omfattet af § 7, stk. 2: Levering af produkter på specialmål ønsket og bestilt af køber.

2.      Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Designkunst IVS, Lergravsvej 53 - 2300 København S.

Du kan også mod forudgående aftale fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på (www.designkunst.dk) har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Farveægthed

Vi giver 4 års garanti på farveægthed på plakaterne, forudsat at de opbevares under normale omstændigheder, indrammede og indendørs.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: Designkunst IVS, Lergravsvej 53 - 2300 København S.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Designkunst IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne sælges eller videregives ikke til 3. part.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktøren og selskabets ansatte for Designkunst IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.designkunst.dk er Direktør Stefan Laron Cantagallo Rasmussen.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.designkunst.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos Designkunst IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Designkunst IVS via e-mail kontakt@designkunst.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Stefan Laron Cantagallo Rasmussenkontakt@designkunst.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Hvis du ønsker at gå videre med en klagesag, er forbrugerombudsmanden næste skridt. Her kan du indgive din klage digitalt eller kontakte dem på:

 

Forbrugerombudsmanden
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
forbrugerombudsmanden@kfst.dk

www.forbrugerombudsmanden.dk

 

 

 


Nyt fra Designkunst