Hillerød plakat

Fra 50 DKK
Hjertet i Kongernes Nordsjælland - Hillerød

Skønne Hillerød med Frederiksborg Slot knejsende i det fjerne. Det er skønt sidde i solen og spise is, nyde udsigten på trappen på Torvet ud over Slotssøen. Eller måske tilbringe en sommeraften med petanque på en af de grønne plæner ved Frederiksborg Slotshave eller gå aftentur over de gamle fine broer hen forbi slottet.

Her er den illustrerede fortolkning af Hillerød som moderne plakatkunst. Hillerød plakaten passer ind i de fleste hjem og skaber liv og glæde på væggen for både voksne og børn. Den er designet af illustratoren Stefan Cantagallo Rasmussen.

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt  papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Hillerød plakaten

Hillerød er en af mange fine mellemstore handelsbyer i Danmark. Den ligger placeret i hjertet af Nordsjælland et meget naturskønt sted med adgang til slotssøen og slotshaven der ligger i forbindelse med Frederiksborg Slot som også udgør det primære motiv for vores Hillerød poster. Hvor der fra Hillerød er en lidt længere afstand til havet, er der til gengæld meget kort til skov, Gribskov ligger nemlig et spadestik derfra og Lokalbanen tager en derop på kort tid. Mange ynder at plukke svampe om efteråret, og da det bestemt ikke er en lille skov skal man være en smule varsom med at orientere sig ordentligt.

Hillerød har ikke lige så mange indbyggere som Roskilde men den har meget af den samme stemning i den gamle bydel som man i øvrigt også kan finde i både Odense og Århus. Går man en tur i byen bliver man taget nedad brostensbelagte gader og kan nyde både vådt og tørt på byens mange restauranter barer cafeer mm. Fra torvet ser man slottet og slotssøen og fem minutter senere står man midt i Slotsarkaderne, som er det velassorterede shoppingcenter der ligger midt på Hillerøds gågade. Der er et rigt udvalg af genbrugsbutikker hvilket også er tilfældet på Amagerbro og de ligger side om side med moderne tøjbutikker og brugskunst og alskens andre varer.

Frederiksborg Slot daterer tilbage til 1500-tallet, og blev påbegyndt opført af Frederik den 2. selvom hans søn Christian den 4. rev det meste ned og byggede et nyt da han selv kom til magten. Slottet har ligesom mange andre ældre slotte været udsat for en voldsom brand, og for Frederiksborg Slots vedkommende forekom det i 1859 hvor hele hovedbygningen brændte. Istandsættelsen og genopførelsen skete med stor kapital hjælp fra Carlsbergs brygger Jacobsen på betingelse af at slottet skulle omdannes til nationalhistorisk museum.

Slotshaven der omgiver slottet er et prægtigt eksempel på en rigtig barokhave. Den er symmetrisk som den skal være og trimmet og kæmmet og tæmmet og velholdt. Buske, små søer, blomster og frøer er at finde i parken, og den dækker et relativt stort areal. Flere kongelige monogrammer kan ses udklippet i buksbom og haven er imponerende nok gratis at færdes i trods de formodentligt store vedligeholdelsesomkostninger der skal til for at holde en have så flot. Versailles i Frankring der også huser en smuk barokhave er naturligvis meget større, men man kan sagtens vandre rundt en eftermiddag i den nordsjællandske slotshave og også føle sig lidt som Marie Antoinette. Men Hillerød er også fuld af villaer og parcelhuse og skoler og et hospital, alt i alt et sted der kan lidt af hvert.