Islands Brygge Plakat

Fra 50 DKK
Hvor Amager hilser på København - Islands Brygge

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Islands Brygge plakaten fra Amager-serien passer ind i de fleste hjem og skaber liv og glæde på væggen. Islands Brygge plakaten er designet af Stefan Cantagallo, efter mange skønne besøg i området.

 

Bryggen, som det hedder i daglig tale, er en oase af liv og aktivitet. Området har undergået enorme fornyelser og er blevet populært som aldrig før.

 

Bryggen" er et samlingspunkt for Amager og København, og illustrationen viser de store kontraster imellem de flotte klassiske bygninger og de nye high-tech miljøer, som i dette tilfælde kendetegner det nye Islands Brygge.

 

Islands Brygge plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset i Kastrup.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Et besøg på Islands Brygge

Bryggen blev i sin tid skabt ved gentagne opfyldninger af de lavvandede områder mellem Amager og Sjælland. Siden år 2000 er der sket et stort nybyggeri og bydelen er nu en spændende blanding af gammelt og nyt. Langs havneområdet er havneparken nu etableret. Islands Brygge plakaten tager udgangspunkt i det område, da det er det mest centrale område for liv og mylder og et godt eksempel på den forandring "Bryggen" har gennemført igennem de senere år. Plakaten er en del af vores samling af Amager-plakater. Med den nye Bryggebro er Amager nu forbundet med København for cyklisterne, som nu i ro og mag ikke skal tænke på biler og i sikkerhed kan tage børnene med på en hyggelig cykeltur.

En kunstners indtryk

Når man som kunstner ved selvsyn ser og oplever området, bliver man nærmest svimmel over de mange indtryk man får. Ét er at stedet emmer af liv, aktivitet og arkitektur, men når man samtidig oplever lyset på Islands Brygge fra de tidlige morgentimer til de sene aftentimer, er der så meget materiale at tage udgangspunkt i, at man ikke ved hvor man skal starte eller ende. Valget faldt på at tegne Islands Brygge plakaten ved skumringstid en sommeraften.

Tegningen tager udgangspunkt i et let fugleperspektiv med betragtningsvinkel fra Københavnsiden, og for at ramme den bedste fortolkning af Havneparken blev "frøsiloen", Gemini Residence "flyttet" ind til højre i motivet. Hermed viser tegningen spillet imellem de gamle klassiske bygninger, det moderne og trendy byggeri samt overflod af liv hvor gamle og unge boltrer sig i badevandet i Havnekanalen, danser Tango foran Kulturhuset eller spadserer langs vandet med de klenodiske togskinner, hadede af høje hæle men elsket for sit autentiske præg fra en fjern fortid.