Kastrup plakat Sneglen

Fra 50 DKK

Meget mere end en lufthavn - Kastrup

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Efter ombygningen af Amager Strand til Amager Strandpark har ikke bare Amager men hele København fået en virkelig lækker oase, som på en god dansk sommerdag tager i mod flere 100.000 mennesker.

 

Sneglen som den hedder i folkemunde er blevet et varemærke for det nye område. Her er der vinterbadere i morgentimerne og store og små vandhunde med leg og sjov.

 

Vi præsenterer en Kastrup plakat med Sneglen og livet på Amager Strandpark, men vi har ikke helt kunne lægge flyvemaskinerne væk. Der er noget magisk ved at sidde i sandet og drømme sig væk med flyvemaskinerne fra Kastrup Lufthavn i horisonten.

 

Kastrup plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset her.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

På besøg i Kastrup

Kastrup er en bydel beliggende i Tårnby Kommune på Amager. Kastrup huser blandt andet både Lufthavn, Den Blå Planet, metrostation, Øresundsbroen til Sverige og jernbanestation til København. Til denne lange liste er Kastrup også blevet en del af Amagerstrandpark hvor Sneglen, en moderne badeanstalt, befinder sig i Kastrup Søbad. Går man en tur nordpå langs Amagerstrandvej kommer man til Amagerbro. Vælger man at gå syd ligger Dragør og Kongelunden, ikke mere end 7 kilometer væk. Vestpå ligger Amagerfælled med Ørestad. Som en del af Amager ligger Kastrup på samme ø som Islands Brygge og kan let nås med Metro eller cykel.

En kunstners indtryk

Som indfødt Kastrup-genser* ( * navn opfundet af redaktionen ) var det meget oplagt for mig at lave Kastrup-plakaten som den første i serien med Amager plakater. Det faldt mig for at illustrere fredfyldtheden og udsigten over Amagerstrandpark en stille morgen hvor tankerne frit kunne falde tilbage til barndommen og badebolden, ungdommen og Femørens koncerter med en kold øl i sandet en varm sommerdag og nutidens udsigt til Turning Torso i Malmø, vindmøllerne og Øresundsbroen. Som altid med en velkendt forstyrrende lyd fra en flyvemaskine på vej til nye destinationer eller på vej hjem igen.