Kgs Lyngby plakat

Fra 50 DKK
Naturskønne områder og højt til himlen - Kgs. Lyngby

En perle i det Nordsjællandske er det skønne Kgs. Lyngby, som her ses som en illustreret fortolkning og moderne plakatkunst. Kongens Lyngby har det fornemme navn fra tiden før reformationen, hvor det var kongens krongods, og blandt andet Fortunen og Eremitageslottet var med til at manifestere kongens magtposition.

 

Kgs. Lyngby plakaten passer ind i de fleste hjem og skaber liv og glæde på væggen for både voksne og børn. Den er designet af illustratoren Stefan Cantagallo Rasmussen.

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende.  

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt  papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Kgs. Lyngby plakat

Kongens Lyngby har det fornemme navn fra tiden før reformationen, hvor det var kongens krongods. Lyngby befinder sig lige nord for København, og slutter sig til familien af plakater som er lavet med udgangspunkt i byer og områder i København eller i Københavns periferi. Lyngby er kendt for sin fine sø, Furesøen, hvor folk sejler i båd og kano om sommeren, og også bader og befærdes langs med og sidder og nyder synet ved. En fin solnedgang over Furesøen er en luksus i en by, der har havet mod øst, og derfor aldrig får lov til at se solen gå ned over vandet.

Lyngby er en typisk forstad tæt på storbyen, der er ro og fred og natur, men også et rigti socialt og kulturelt liv og en meget fin ikke helt lille by, samt ultrakort transport til København. Hvis man er historisk interesseret så skal man i Lyngby besøge Frilandsmuseet og få et indblik i et gammeldags landsbrugsliv. Man kan lytte til musik på spillestedet Templet, hvor der ofte er koncerter i alle genrer, man kan shoppe i Magasin eller spise mad på en god restaurant i hovedgaden, det kunne for eksempel være Meyers.

På vores Lyngby poster kan du se Eremitageslottet som man efter et par kilometers gåtur i den smukke park med de gamle store træer og bakkede stisystemer kan se tårne sig i midten af landskabet. Skulle man anbefale en turist, der kun havde kort tid i København en god tur, kunne den passende gå forbi de forskellige kvarterer i hovedstaden, samt nogle af vores seværdigheder så som Nyhavn, Amalienborg, Christiania, Christianshavn og afslutningsvis en togtur nordpå og en gåtur i Dyrehaven.