Byplakater fra Designkunst

København plakater

København byplakater med fortolkninger af livet og stemningen i vores dejlige hovedstad. Illustrationerne produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

Det er godt at der er kunstnere til som ser vigtigheden i at vise forskellen på de forskellige bydele i København, og forstår at visualisere dem, så alle kan komme til udtryk. Vores hovedstad er ikke bare København, men en by som er opdelt i mange forskellige zoner og bydele. Alle med vidt forskellige udtryk og indhold...som små byer i byen. Køb plakaterne enkeltvis eller sammensæt eventuelt de motiver som har betydning for lige dig, i forskellige størrelser og sæt dit helt eget præg på dit hjem eller kontor. 

København plakaterne fåes med rabat som en del af en serie her:

 • Herlev plakat Herlev stemning
  50 ,-DKK

  Herlev plakat

 • Ballerup plakat Ballerup plakat stemning
  50 ,-DKK

  Ballerup plakat

 • Vanløse plakat Vanløse plakat stemning
  50 ,-DKK

  Vanløse plakat

 • Hvidovre plakat Hvidovre plakat stemning
  50 ,-DKK

  Hvidovre plakat

 • Overgaden plakat Overgaden plakat stemning
  50 ,-DKK

  Overgaden plakat

 • Christianshavn plakat Christianshavn plakat stemning
  50 ,-DKK

  Christianshavn plakat

 • Valby plakat Valby plakat stemning
  50 ,-DKK

  Valby plakat

 • Brønshøj plakat Brønshøj plakat stemning
  50 ,-DKK

  Brønshøj plakat

 • Sydhavnen plakat Sydhavnen plakat stemning
  50 ,-DKK

  Sydhavnen plakat

 • Glostrup plakat designkunst Glostrup plakat stemning
  50 ,-DKK

  Glostrup plakat

 • Østerbro plakat designkunst Hylde Østerbro
  50 ,-DKK

  Østerbro plakat

 • Nørrebro plakat Zoom på Nørrebro plakat
  50 ,-DKK

  Nørrebro plakat

 • Vesterbro plakat designkunst Vesterbro plakat designkunst i miljø
  50 ,-DKK

  Vesterbro plakat

 • Frederiksberg plakat Frederiksberg plakat stemning
  50 ,-DKK

  Frederiksberg plakat

 • Amalienborg København plakat amalienborg plakat i miljø
  50 ,-DKK

  Amalienborg

 • Nyhavn plakat Designkunst Nyhavn plakat Designkunst miljø
  50 ,-DKK

  Nyhavn

 • Christiania plakat Christiania plakat enkelt
  50 ,-DKK

  Christiania plakat

 • Rådhuspladsen plakat Rådhuspladsen plakat i miljø
  50 ,-DKK

  Rådhuspladsen plakat

 • Amagerbro plakat Amagerbro plakat stemning
  50 ,-DKK

  Amagerbro plakat

 • Roskilde plakat Roskilde plakat stemning
  50 ,-DKK

  Roskilde plakat

 • Rødovre plakat Rødovre plakat stemning
  50 ,-DKK

  Rødovre plakat

 • Køge plakat Køge plakat stemning
  50 ,-DKK

  Køge plakat

 • Gavekort designkunst.dk Gavekort til designkunst.dk
  200 ,-DKK

  Gavekort til Designkunst.dk

København plakater i dit hjem eller på kontoret

Københavnerne er et stolt folkefærd og det betyder noget hvor man er fra. Illustrationerne er ikke et billede af et enkelt motiv eller et bestemt sted, men en fri fortolkning af stemningen og livet i en bestemt bydel i København. Vores serier med plakatkunst udvikler sig hele tiden. I serien med København har vi lavet 12 illustrationer og er i gang med flere. Vores by plakater fåes alle i forskellige størrelser.

Plakater fra København serien

Frederiksberg plakaten. Omsluttet af København ligger Frederiksberg. En grøn oase som flittigt bliver besøgt af folk fra nær og fjern. Mange nyder livet i en af de mange cafeer og "hænger ud" i den trendy bydel. Det er populært at besøge Frederiksberg have eller tage i Zoologisk have med familien. Om vinteren ses mange på den anlagte skøjtebane foran Frederiksberg Have.

Christiania plakaten. Fristaden, "Staden" - et sted med mange navne. Christiania plakaten er en fri fortolkning af området omkring det populære besøgsmål. Illustrationen viser de kreative huse, den velkendte mur med flag og afspejler et typisk øjeblik omkring voldanlægget. Stedet er altid et besøg værd, og det er ikke et tilfælde, at Christiania er et af de største attraktioner i Danmark.  

Nyhavn plakaten. I mange år var Nyhavn et af byens mere skumle steder, med glædespiger og fulde sømænd. Samtidig var Nyhavn også stedet hvor vores folkekære H.C Andersen har boet i hele fire af husene. Idag er stedet et af Danmarks foretrukne turistmål og besøgsteder, og det er der mange grunde til. Nyhavn emmer af liv, glæde og adspredelse på sin egen helt unikke måde. Nyhavn plakaten tager udgangspunkt i en typisk dansk sommerdag hvor stedet er propfyldt med mennesker som daser og nyder livet i solen.   

Amalienborg plakaten. Amalienborg, som er den danske monarks hovedresidens, har naturligvis en plads på tegnebordet i vores serie med København plakater. Det er ikke et tilfælde at den ottekantede slotsplads med de fire ens palæer søger optagelse på Unescos liste og verdens kulturarv, for stedet er virkelig noget for sig selv. Amalienborg plakaten tager udgangspunkt i et vagtskifte og viser garder og skilvagter i bevægelse. Et sted vi som danskere kan være stolte af.

Rådhusplads plakaten. Et af de mest befærdede i København er er den gode gamle Rådhusplads. Vi valgte at illustrere den smukke plads med Rådhusbygningen en solskinsdag hvor folk står i kø ved pølsevognen og andre sidder og hygger sig på trappen. Pladsen er velkendt som stedet hvor man afholder mange typer folkelige arrangementer, københavns centrale mødested vil nogen nok sige.

Østerbro plakaten. Den populære bydel er nu kommet på plakat. Den er designet af Fernando Tabanera og tager udgangspunkt i Kartoffelrækkerne, Sortedams dosseringen og viser også Fælledparken samt " Riget ".

Vesterbro plakaten. I hjertet af København ligger Vesterbro. Bydelen som har været igennem en omfattende byfornyelse, er blevet mere populært end nogen sinde. Plakaten er designet af Fernando Tabanera og viser Hovedbanen, Istedgade-området og den frie fortolkning af de grønne områder som repræsenterer Enghave plads og de nye grønne oaser i området. 

Nørrebro plakaten. Nørrebro har undergået store forandringer de senere år. Området er nu kommet på plakaten som er designet af Fernando Tabanera. Billedet viser Assistens Kirkegården, Den Røde Plads, moskeen og højbanen, og afspejler den store kulturelle diversitet som kendetegner Nørrebro.

Glostrup plakaten. Glostrups dejlige stemning med det smukke vandtårn og en af Danmarks eneste rundkirker er nu foreviget i denne Glostrup plakat. Glostrup plakaten er designet af Stefan Cantagallo. 

Sydhavnen plakaten. Den gamle og nye Sydhavnen i et kærligt favntag kan opleves på denne herlige plakat. Området som har gennemgået store fundamentale forandringer de senere år er nu blevet forevigt i denne illustrative fortolkning af området i hjertet af København. 

Brønshøj plakaten. Du kan nu få en Brønshøj plakat til at pryde væggen. Få Brønshøj kirke og Bellahøj husene i horisonten. Som et kig tilbage på Bjarne Reuters fortællinger. Brønshøj plakaten er designet af Stefan Cantagallo. 

Valby plakaten. Langt om længe er den stærkt efterspurgte Valby plakat blevet færdig. Få Nordisk film og Valby Langgade på væggen, i hjemmet eller på kontoret.