Køge plakat

Fra 50 DKK
En historisk købstad med moderne træk - Køge

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Få steder formår at sende dig tilbage i historien som Køge med sine gamle byhuse og sin imponerende kirke i sin bymidte. Med sit motto "Porten til Østersøen" ligger byen ud til sin bugt med samme navn. Køge myldrer med liv og forskellige tiltag lige fra kunst, musik og arkitektur og er en pragtfuld by.    


Køge som moderne plakatkunst, er designet af danskfødte Fernando Tabanera. Køge plakaten er blevet til efter meget research og interviews af udvalgte beboere fra Køge.

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

På besøg i Køge

Som det første sted syd for København, hvor der var en naturlig havn blev Køge anlagt i årene omkring 1288. Byplanen blev det som idag er Køges bymidte. Blandt de byer i Danmark som har flest velbevarede bindingsværkshuse fra renaissancen er Køge. Faktisk er Danmarks ældst fungerende rådhus fra 1552 og Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527 i Køges bymidte. Præcis som det ses på DragørAmager og Den Gamle By i Aarhus ligger de gamle huse op ad hinanden i en idyllisk kombination. 

Naturen i Køge

Køge er fuld af smukke naturoplevelser og skov og strand ligger tæt på hinanden. Man har masser af muligheder for gode vandre og cykelture og for at komme ud og nyde den skønne natur. Samme oplevelser som eksempelvis Christianshavn ved Amagergade og Overgaden samt de fleste steder i København, hvor alt er inde for en cykelturs rækkevidde har Køge naturen indenfor frakken. 

Køge Lokalhistoriske Museum

Køge har også sit eget Museum som er et lokalhistorisk museum. Her kan du blandt andet se en udstilling om Søslaget i Køge Bugt i 1710. Med fakta og fiktion fortælles om dette slag der endte med linjeskibet Dannebrogs endeligt da det sprang i luften.

Shopping og spisesteder i Køge 

Som i mange andre byer vrimler det med spisesteder i Køge. Her finder du alt lige fra Junkfood til fine dining, som et besøg i Rødovre Centeret! Køge tiltrækker mange gæster på dette grundlag, og det er et skønt sted at tage på eksempelvis søndagstur eller miniferie. 

Køge har ry for at være en god og hyggelig handelsby hvor der findes et velfungerende handelsliv. Heriblandt butikker for enhver smag. Går du en tur rundt om Køge Torv og omkring torvet finder du Køges mange specialbutikker.

Mange af butikkerne gemmer sig inde bag den gamle bykernes facader.  Så når du handler dér, kan du få et blik "bag om facaden" hvor der kan gemme sig mange spændende ting. Præcis som en vandring i Aarhus små gader og stræder eller København, Amager og Brøndbys ditto.

De fleste af kirkerne i Køge Bugt er alle velbevarede. Den mest mest interessante er nok Sct. Nicolai Kirke som også tydeligt pryder Køge plakaten. Er du alligevel ude at vandre finder du på torvet en flot statue af Frederik 7. e i Køge som også pryder plakaten.