Nimbus Plakat

Fra 75 DKK
Køreklar dansk nostalgi  - Nimbus 

Nimbus plakaten fra Danmarks-serien passer ind i de fleste hjem og giver et skønt nostalgisk pift på væggen. Den detaljerede motorteknik kombineret med de afdæmpede farvenuancer afspejler styrke, frihedstrang og stolthed.

Nimbus er Danmarks eneste seriefabrikerede motorcykel og fortjener naturligvis en plads i vores assortiment. Nimbus plakaten er tegnet med kreativ frihed af Stefan Cantagallo som er født og opvokset i Kastrup og selv er ivrig motorcyklist. 
Er du til teknik og måske motorcykler eller elsker du bare alt det som er dansk er plakaten næsten en must-have.  
Dette er en specialvare lavet i begrænset oplag.
Se alle vores andre motiver her: 

Plakater


Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart silk papir. Lille god størrelse.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart silk papir.

 

50 x 70 cm. 140 gram mat papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

 

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Et kig på Nimbus motorcyklen

Nimbus var et dansk motorcykelmærke som blev produceret fra 1919 til 1960 af 'Fisker og Nielsen'. Nimbus er Danmarks eneste motorcykel, som er blevet serieproduceret. Den er på mange måder speciel og atypisk i sit design og er letgenkendelig hvis man er så heldig at støde på den på vejen. Det formodes at der stadig er omkring 4000 køreklare og indregistrerede Nimbus motorcykler i Danmark alene. Det formodes dog at der findes nogle få hundrede eksemplarer i udlandet, blandt andet i Tyskland og USA. De fleste Nimbus motorcykler blev produceret med sidevogn. 

Nimbus plakaten

Som kunstner har det været en fornøjelse at nærstudere den og fremhæve de mange smukke detaljer som den besidder. Som ivrig motorcyklist har det været en skøn opgave at illustrere den og selv at kunne sætte sit præg på klenodiske motorcykel. Nimbus plakaten er med til at bevare Nimbus motorcyklen i dansk kulturarv så den til alle tider vil blive husket. Nimbus motorcyklen er et klenodie som Danmark kan være stolt af, og en maskine som vi alle bør kæmpe for at bevare og forevige.