Nyhavn

Fra 50 DKK
Et af byens mest besøgte turistmål - Nyhavn

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Nyhavn fra København-serien passer ind i de fleste hjem og skaber liv og glæde på væggen.

 

Der er meget at holde af ved Nyhavn. De skæve bygninger, menneskemylderet og den fantastiske historie bag det travle havnekvarter, som blev udgravet af svenske krigsfanger fra 1671-73.

 

Nyhavn plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset i Kastrup.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

På besøg på Nyhavn

Det mest populære havnekvarter i København er nok Nyhavn. Stedet er et af byens mest attraktive turistmål og bliver besøgt af mange turister i samme stil som Amalienborg, Christiania og Rådhuspladsen. En udgravning fra 1671 til 1673, foretaget af svenske krigsfanger blev lavet til den eksisterende havn som et alternativ. Denne kanal fik navnet "Nyhavnskanalen". Den blev indviet af Christian 5. i dag hedder den bare Nyhavn. Nogle af de beundringsværdige huse er over 300 år gamle. Faktisk er det ældste hus, nr. 9 fra 1681. i 1617 udvidede Kong Christian d. 4 Københavns grænser til Christianshavn.

Nyhavn har i mange år været blandt byens mere skumle kvarterer. Der var værtshuse, sømænd og glædespiger. I løbet af 20 år har H.C. Andersen boet i fire af husene.

I moderne tider blev Nyhavn dækket med cafeer og restauranter, lidt i samme stil som på Frederiksberg, og i sommerhalvåret summer stedet af liv.

En kunstners indtryk af Nyhavn

København og i denne sammenhæng, Nyhavn er et oplagt besøgsmål i København. Når man vil lidt væk fra Amager og Kastrup, hvor jeg er født. Stedet er kendt for at emme af liv om sommeren og besøges af folk af alle nationaliteter og aldre. Jeg valgte at tegne området en sommerdag hvor livet pulserer og folket hygger sig helt igennem. Jeg har forsøgt at bevare udtrykket i de gamle klenodiske huse med skæve tage og bevarede deres spraglede farver på trods af at mine tegninger er skabt i fri fortolkning. Nyhavn er for mig stedet at besøge når man bare har lyst til at hygge sig på ægte dansk manér. Vi ses til sommer.