Ørestad plakat

Fra 50 DKK
Arkitektur møder natur - Ørestad

Ørestad fra Amager-serien. Farverne er meget mere rolige og passer ind i de fleste hjem. Plakaten produceres kun i mindre oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Der er meget at elske Ørestad for. Der er ikke mange steder hvor vi ser super moderne arkitektur der møder rå og upoleret natur som her. Kontrasten er stor.

 

Ørestad plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset i Kastrup.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Et besøg i Ørestad

Amager har igennem de seneste mange år gennemgået enorme fornyelser, og Ørestad er blandt andet poppet op på kortet som en spritny bydel beliggende midt på Amager Fælled. Ved byggeriet er der blevet taget hensyn til områdets unikke natur og netop kombinationen af natur så langt øjet rækker og moderne byggeri som stiger højt i landskabet kendetegner Ørestads plakaten. Stedet har mange projekter med sig, blandt andet opførelsen af Royal Arena, som er en indendørs multiarena i Ørestad Syd.

Ørestad ligger i smørhullet.

Ørestad ligger tæt på Islands Brygge som også har undergået en kæmpe forvandling de senere år. Ligeledes ligger Kastrup med Strandparken i nærheden. Får man lyst til at besøge en velbevaret perle ligger Dragør også lige om hjørnet. Er man til det pulserende byliv er der ikke langt til København Centrum

En kunstners indtryk.

Valget faldt på Ørestaden som det andet værk i Amager plakater efter Kastrup. Når man ser ud over Kalvebod Fælled tårner Bella Sky sig op i horisonten, omgivet af den grønne natur og brudt af Metroen som passerer forbi i tavshed. For at gøre kontrasterne yderligere møder vi også får på vores vej. Kendetegnende for området er desuden de store mængder vand i form af søer og åer. Som et af de nye byggerier valgte vi også at tegne Ottetalet med dets kanalmiljøer og mangfoldige detaljer. Ørestad plakaten blev tegnet med udgangspunkt i et let-løftet frøperspektiv og holdt i rolige afdæmpede farver samt stor kreativ luft, som er generel for serien. Plakaten er en del serien Amager Plakater og er tegnet med kunstnerisk frihed efter mange besøg i og omkring området.