Østerbro plakat

Fra 50 DKK
Spelt, barnevogne, strandsand og hygge - Østerbro

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Østerbro fra København-serien passer ind i de fleste hjem og skaber liv og glæde på væggen for både voksne og børn.

 

Østerbro med de klassiske bygninger er en skøn bydel pakket med oplevelser og ting at tage sig til. Atmosfæren og de mange muligheder for oplevelser er unik i den populære bydel.

 

Østerbro plakaten er designet af Fernando Tabanera, som er født og opvokset i Vanløse. Den blev til efter meget research og interviews af udvalgte Østerbro borgere.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater

Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir.

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

På besøg på Østerbro

Der bor mere en 76000 mennesker på Østerbro og ordet kommer af, at stenbroen i gamle dage, lå ude for den gamle byport. Deraf navnet. Bydelen består af Indre og Ydre Østerbro. Her findes brede boulevarder, Danmarks mest berømte statue, et hav af grønne områder og stedet hører til et af byens mest efterspurgte boligområder. Danmarks største offentlige park er Fælledparken, og den er også til at finde her. Østerbro har mange designerbutikker, ligger tæt på vandet og er man til restauranter og cafeer går man ikke forgæves her. "Parken" tiltrækker fodboldfans fra hele landet og er samtidig Danmarks nationale stadion, så det vrimler tit med liv i det område, som samtidig også er på verdenskortet når store arrangementer løber af stablen på det populære stadion.   

En kunstners indtryk af Østerbro

Som kunstner er dn største udfordring ved Østerbro nok at vælge fra imellem alle de interessante og relevante objekter som giver liv og mening til motivet. Når man i inspirationsfasen suger stemning og atmosfære til sig er mulighederne utallige. Sammenlignet med resten af Københavnserien, er Østerbro nok det mest mangfoldige motiv at begive sig ud i, da området rummer utroligt meget relevant materiale, både stort som småt. Valget faldt på at fange stemningen i de hyggelige beboelskvarterer og krydre det med Østerbros tilgang til Søerne og det klenodiske område omkring Trianglen. Ligesom Amager har bydelen adgang til elementer som vand og grønt i overflod. Det er ikke et tilfælde at Østerbro er et så eftertragtet område at slå sig ned i.