Overgaden plakat

Fra 50 DKK
Overgaden - en Christianshavns plakat
Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

Hvem har ikke siddet på kajen en sommerdag og nydt livet og atmosfæren i fulde drag. Her er Overgaden plakaten som moderne plakatkunst, med de smukke og spraglede huse. En af de største attraktioner i København.

Overgaden plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset på Amager.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
 Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Et besøg på Overgaden

Christianshavn, og området omkring Overgaden, var tilbage i tiden, en selvstændig købstad, og i 1800-tallet blev den opfattet af mange som en by for sig selv, på trods af at den var indlemmet i København. Geografisk er Christianshavn nogle konstruerede sandbanker mellem Sjælland og Amager, hvor det lavvandede og sumpede område på Amagersiden over for Slotsholmen blev anlagt en by.

Der blev ofte klaget over Christianshavn, der var plaget af mange ulemper. I form af to smalle broer var der dårlig infrastruktur, natrenovationen fra hele byen skulle ud til Amagerport, og stanken fra trankogeriet (ved Grønlandske Handels Plads)var ulidelig.

I 1920'erne blev et omfattende saneringsprogrammer sat igang og det truede med helt at udslette det gamle Christianshavn. Bevaringsplaner har fra 1970'erne sikret den arrede bydels værdifulde bygninger mod mere nedrivning. Christianshavn fortsatte gennem 1990'erne sin omdannelse fra industriområde og arbejderkvarter til attraktive boligområder som det tydeligt kan ses idag.  

Overgaden plakat, romantik anarki og København

Christianshavn er uden tvivl et af de mest fornøjelige og pulserende steder at befærde sig i København. Området omkring Overgaden er i konstant fornyelse og turismen intensiveres også tydeligt hvilket gør området endnu mere metropolitansk, men med et typisk dansk romantisk islæt over sig. Ligesom i Aarhus, Amager, København og andre steder i Danmark er området grønt og indbydende. Med Christiania som nabo har Overgaden tit besøg af folk fra nær og fjern hvilket yderligere bidrager til mangfoldigheden i området. 

Christianshavn har et væld af gamle bygninger som er værd at bruge tid på at opsøge. Og nu hvor Københavns centrum er forbundet med gangbro er sightseeing blevet endnu lettere. Får man lyst til lidt luft og grønt kan en spadseretur på voldende omkring Amagergade klart anbefales. Christianshavn ligger tæt på Amagerbro og Kastrup Tårnby med Amager Strand og har man gode ben kan det hele nåes uden brug af offentlig transport, bil eller cykel.