Plakater

Her på siden finder du en blanding af alle plakater på Designkunst.dk, du kan via menuen finde plakater i kategorierne
Amager Plakater, København plakater, Aarhus plakater, sydhavsoeerne-syd-og-vestsjaelland plakaterDanmark plakaterFotokunst, Anne Godsk plakater

LÆS VORES KUNDERS BEDØMMELSER OG ANMELDELSER HER

Plakater på Designkunst.dk

Når du handler dine plakater på Designkunst.dk kan du være sikker på en kvalitet i topklasse. Vores plakater bliver trykt på miljøvenligt kvalitetspapir og bliver produceret via dansk leverandør. Plakaterne bestilles i små mængder ad gangen, for at sikre den gode kvalitet. Med andre ord laver vi ikke massetryk i udlandet for at holde priserne nede.

Falder vi over nogle dygtige kunstnere på vores vej tager vi nogen gange kontakt for at høre om de har interesse i at blive en del af Designkunst. Vi er specielt glade for byplakater og derfor bestræber vi os på at få så mange byplakater på siden som muligt. Der findes mange dygtige kunstnere derude, som ikke får den synlighed som de fortjener. Vi stiller naturligvis krav til produktet, som skal være flot håndværk og med mulighed for reproduktion.  

Målsætningen er, at vi hver gang skal levere et produkt, som kan leve op til modtagerens forventninger. Skulle kvaliteten ikke være i orden, opleves der fejl i tryk eller er plakaten beskadiget ved fragt bytter vi med et smil, så tøv ikke med at kontakte os ved fejl eller beskadigede plakater. 

Vi har designet byplakater indenfor følgende områder:

  • Amager byplakat - Den poulære ø som udvikler sig i rivende fart. Hjemsted for Designkunst. dk :)
    Se vores amager byplakater her

  • Aarhus byplakat - Skønne og hyggelige Aarhus har fået tre skønne Aarhus byplakater.

  • København byplakat - Fantastiske København har i skrivende stund hele 13 byplakater
    fra København og omegn. Se de flotte københavn byplakater her. 

  • Bornholm - Bornholm er endelig ude af kassen. Se vores stilrene og minimalistiske Bornholm plakater her.