Rådhuspladsen plakat

Fra 50 DKK
Rådhuspladsen København - plakat

 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Rådhuspladsen i en minimalistisk men stemningsfyldt version, med pølsevogn og hele pivtøjet! I rolige farver som passer ind i de fleste hjem. Meget høj detaljegrad, som kan ses til fulde på en trykt udgave.

 

Rådhuspladsen plakaten er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset i Kastrup.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Et besøg på Rådhuspladsen

Pladsen opstod i klunketiden da der var ønske om en monumental plads og et lige så monumentalt rådhus. Rådhuspladsen er et af de mest befærdede områder i København. Pladsen er meget populær til folkelige arrangementer og et centralt samlingspunkt for folket. Hvem kan ikke huske EM 92! Igennem mange år har der været afholdt adskillelige arrangementer i form af koncerter, demonstrationer, udstillinger og meget mere. 
Københavns Rådhus blev tegnet af arkitekten Martin Nyrop som vandt en konkurrence og det blev opført imellem 1892 og 1905. Nationalromantikkens hovedværk i Danmark er Rådhuset og en af de højeste bygninger i Danmark er Rådhustårnet. Den gyldne statue af Absalon og det høje tårn er noget som dominerer den smukke facade på bygningsværket. Hver dag kl 12 høres lyden fra tårnet i Danmarks Radio.

En kunstners indtryk

Jeg kan ikke tælle hvor ofte jeg har stået på Rådspladsen i mit liv. Men det er mange. I de unge år tog vi fra KastrupAmager, på knallert til København og festede i weekenderne og traditionen tro spiste vi altid på Peppes Pizza inden. Dengang var bylivet på Amagerbro ikke som det er i dag. Da Rådhuspladsen og Rådhustårnet er så fundamentalt for København valgte jeg at tegne det. og gøre det muligt for andre at tilegne det som plakat. At skulle illustrere et sted som er så langt fra eksempelvis Dragør eller Ørestaden, var noget af en bedrift. Men jeg blev så tilfreds og fortrolig med bygningstegninger at jeg siden gav mig i kast med både Islands Brygge, Frederiksberg og Nyhavn. Der er meget historie forbundet med Rådhuspladsen og meget fremtidig aktivitet at se frem til. Rådhuspladsen, centrum af København.