Rødovre plakat

Fra 50 DKK
Idyllisk natur, parcelhuse og ishockeyfeber - Rødovre

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Rødovre med de bygninger og vartegn vi alle kender så godt. En skøn by, altid med naturen indenfor rækkevidde og mange ting at tage sig til. Rødovre har det hele og er faktisk en af de byer hvor færrest mennesker fraflytter.

Her er Rødovre som moderne plakatkunst. Den er blevet til efter meget research og interviews af udvalgte beboere fra Rødovre.
Rødovre plakaten passer ind i de fleste hjem og skaber liv og glæde på væggen for både voksne og børn. Den er designet af Stefan Cantagallo, som er født og opvokset på Amager. 
 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt  papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

På besøg i Rødovre

Rødovre er en del af Storkøbenhavn og er med sine omkring 40.000 indbyggere en størrelse næsten på størrelse med Roskilde i indbyggertal. Den ligger som den forstad den er tæt på København og der er ikke langt ind til Rådhuspladsen eller Nyhavn eller Østerbro eller Vesterbro eller Nørrebro eller Christianshavn eller utallige andre steder i København.

Rødovre og Hvidovre har deres navne efter farven på byens kirke, hvor den i Rødovre naturligvis er rød er den hvis i Hvidovre.

En del forskellige kendte danskere er fra Rødovre, blandt andet forhenværende statsminister Helle Thorning-Schmidt den folkekære skuespiller Nikolaj Lie Kaas og den berømte hollywoodskuespiller Gitte Nielsen som er kendt for sin højde og styrke og slanke statur og medvirken i adskillige store film i 1980’erne og sit ægteskab med Sylvester Stallone.

Rødovre har sit eget storcenter Rødovre Centrum som huser over 160 forskellige butikker og man kan købe alt lige fra elektronik til modetøj til dagligvarer til skønhedspleje til sportsudstyr til boligtilbehør.

I Rødovre har man mulighed for at besøge Ejbybunkeren som er et militært anlæg fra koldkrigstiden som i dag er oprettet som oplevelsescenter. Ejbybunkeren er en del af Vestvolden som går gennem Rødovre, blandt andet.

I Rødovre finder man også Heerup museum som har en stor samling af kunstneren Henry Heerups værker, som hans enke donerede til Rødovre kommune efter hans død. Heerup museet ligger til huse i medborgerhuset Rødovregaard. Heerup museum har en lidt sjov historie, da det måtte lukke samme dag som det åbnede i 2000 på grund af nogle uforudsete problemer med fugt.

I Rødovre som vi har afbiledet på vores Rødovre poster kan man finde Damhuskroen, som har eksisteret siden starten af 1600-tallet, hvor Christian den 4. gav tilladelse til at der kunne blive opført et lille vagtmesterhus ved dæmningen ved Damhussøen. Senere kom der en kro på stedet, og selvom der har været sløve perioder i kroens historie, så har den eksisteret i næsten 400 år og haft mange kendte gæster der frekventerede den i løbet af årene, blandt andet forskellige kulturpersonligheder.

Rødovre har et soccesfuldt ishockeyhold, Rødovre Mighty Bulls som blandt andet har vundet danmarksmesterskabet i ishockey seks gange. Deres logo er en vred tyr med røde øjne og en knækket ishockeystav i munden.