Sjælland/andre byplakater

Byplakater fra Sjælland og andre områder, med fortolkninger af livet og stemningen i vores dejlige land. Illustrationerne produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

Det er godt at der er kunstnere til som ser vigtigheden i at vise forskellen på de forskellige områder og byer på Sjælland i og forstår at visualisere dem. Så kan alle komme til udtryk. Vores land er ikke bare Sjælland og Jylland, men opdelt i mange forskellige zoner og byer. Alle med vidt forskellige indhold og udtryk ... Køb plakaterne enkeltvis eller sammensæt eventuelt de motiver som har betydning for lige dig, i forskellige størrelser og sæt dit helt eget præg på dit hjem eller kontor. 

Byplakater fra Sjælland og andre områder fåes med rabat som en del af en serie her:

Byplakater fra Sjælland og andre områder, i dit hjem eller på kontoret

Illustrationerne er ikke et billede af et enkelt motiv eller et bestemt sted, men en fri fortolkning af stemningen og livet i en bestemt by. Vores serier med plakatkunst udvikler sig hele tiden. I serien med København har vi eksepelvis lavet 12 illustrationer og er i gang med flere. Vores by plakater fåes alle i forskellige størrelser.

Her ser du plakater fra Sjælland og andre områder