Slagelse plakat

Fra 50 DKK
Vestsjællands største handelsby, historisk og fuld af aktivitet - Slagelse

Slagelse, en af Danmarks ældste byer og hjemsted for Garderhusarregimentet er en gammel købstad med historie, og historie der rækker langt langt tilbage. Udenfor Slagelse ligger Trelleborg, en gammel ringborg fra Vikingetiden, og midt inde i byens centrum ligger Skt. Mikkels Kirke fra 1300-tallet, og som er en af Danmarks ældste teglstenskirker. Schweizerpladsen er den gamle eksercerplads, og har gennem tiderne skiftet udtryk af flere omgange, senest med plads til caféliv og afslapning. Her er den Illustrerede fortolkning af Slagelse som moderne plakatkunst. 

Slagelse plakaten passer ind i de fleste hjem og skaber liv og glæde på væggen for både voksne og børn. Den er designet af illustratoren Stefan Cantagallo Rasmussen. 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart miljøvenligt papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart miljøvenligt  papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart miljøvenligt papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

Slagelse plakaten

Slagelse er beliggende på vestsjælland tæt på Musholm bugt og Storebæltsbroen. Slagelse ligger omkring 100 km fra København og blandt andet Rådhuspladsen, Nyhavn, Amalienborg og Christiania. Der bor lidt over 30.000 indbyggere i Slagelse, som er Sjællands ottende største og Slagelse kommune huser stolt Vikingeborgen Trelleborg som er dateret tilbage til år 980 og er den eneste af de vikingeborge man har fundet, der også har en forborg. Trelleborg er det man kalder en ringborg og den kan ses i hjørnet af vores Slagelse poster.

Slagelse er spækket med spændende oplevelser i området , blandt andet Antvorskov slot, som oprindeligt blev grundlagt som et kloster i slutningen af 1100-tallet, men senere efter reformationen kom under verdslig styrelse, og blev et af Frederik den 2.’s yndlingsslotte, måske fordi det lå strategisk placeret som et stop på ture mellem Fyn og Sjælland, måske fordi det havde dertilhørende store skovområder som var gode at bedrive jagt i.

Ikke helt lige så gammel men dog derhen ad er Sankt Mikkels Kirke, der ligger inde i Slagelse by og er Slagelses ældste bygning. Den blev opført i 1300-tallet, og tårnet blev tilføjet i 1400-tallet. Der blev i 1500-tallet tilføjet en stor kirkelade til området opført i rød mursten ligesom resten af kirken, og cirka 100 år senere blev dette til latinskolen i Slagelse, den selv samme latinskole som H.C Andersen gik på i sin ungdom, selvom den dog havde flyttet lokation på det tidspunkt han gik der. Han har beskrevet blandt andet tiden på latinskolen i sin selvbiografi ”Mit livs eventyr”.

H.C Andersen skrev blandt andet ”Den grimme Ælling”, ”Den lille Havfrue” og ”Den lille Pige med Svovlstikkerne

Slagelse har ikke blot en meget lang og utroligt spændende historie, det er i dag også en by med mange bibevarede gamle smukke bygninger samt et moderne by og kulturliv som vi kender det fra de fleste mellemstore handelsbyer i Danmark, fx. Roskilde, Hillerød og Lyngby

Bymotiv

Slagelse som bymotiv giver liv og glæde på væggen. Den findes i mange størrelser og passer godt ind i de fleste hjem. Bymotiver har i de seneste mange år været brugt flittigt som udsmykning til væggen. Det gode ved et bymotiv, er at du har dit hjem inden for rækkevidde. 

Byplakat

Byplakaten Slagelse er en fortolkning af det området. I denne forbindelse har vi lavet det smukke Slagelse. Byplakaten passer blandt andet godt sammen med de fleste af vores andre plakater