Amager plakater Designkunst.dk

Amager plakater

Amager plakater med fortolkninger af livet. Vi elsker vores ø og hvem har ikke hygget sig ved Sneglen en sommerdag, spist en is i Dragør og kigget på Lodstårnet eller taget metroen til den pulserende Ørestad hvor natur møder arkitektur. Nu kan du få illustratoren Stefan Cantagallo`s illustrationer af disse øjeblikke ind i hjemmet med vores Amager plakater.

Designkunsts illustrationer i Amager serien er holdt i støvede, rolige pastelfarver og hans illustrationer er bygget fra bunden og efter alle kunstens regler, med håndværksmæssig baggrund og stolthed. 

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

Amager plakaterne fåes med rabat som en del af en serie her:

Amager plakater i dit hjem

Vi elsker Amager og det er vi ikke alene om. Derfor er det nu muligt, at få stemingsfulde Amager plakater helt ind i stuen. Illustrationerne er ikke et billede af et enkelt motiv eller et bestemt sted, men en fri fortolkning af stemningen og livet på Amager. 

I serien med Amager har vi lavet hele otte plakater som alle fåes i forskellige størrelser, indrammet eller uden. 

Saml vores Amager plakater

Kastrup er den aller første plakat i Amager serien og illustrerer livet på Amager strandpark. Den er lavet ud fra alle de skønne timer, som er brugt med familie og venner. Kan man andet end at elske strandparken hvor, i sær sommeren, viser øen fra sine bedste sider. Nogle går ture, nogle er på stranden med deres børn, mens andre bare nyder udsigten mod Malmø og flyvemaskiner på vej mod nye eventyr. 

For mange mennesker på Amager er Dragør helt inde under huden. Om man bor i Dragør eller bare nyder de smukke omgivelser langs vandet eller den gamle by er Dragør helt sikkert et sted de fleste Amarkanere elsker. Det føles som det mest naturlige, at Dragør skal have sin helt egen fortolkning og plakat.

Ørestad deler vandene blandt befolkningen på Amager. For mange mennesker er det gået for stærkt med den nye bydel som ligger tæt op ad den smukke naturpark Amager og Kalvebod fælled. Vi hilser dog Ørestaden velkommen i denne serie. Vi har valgt at kalde illustrationen Ørestad - Hvor arkitektur møder natur.

Amagerbro emmer af liv. Her bor mennesker tæt, der er masser af dagligdag og en helt unik puls. Busserne suser om ørerne på os, men hvor ofte sætter vi pris på de smukke murstenshuse med de flotte tårne og irrede kobberspir? Hvornår har du sidst gået en tur i området omkring kongedybet og beundret de smukke lave huse i forskellige farver.

Vi har som næste værk i rækken af Amager plakater vovet os ud i en Christiania Plakat. Fristaden er på sin helt egen måde en perle og en kultur institution. Det er blandt Danmarks mest attraktive turistattraktioner og livet leves på tværs af forskellige nationaliteter og samfundsstatus. Her løftes problemer i fællesskab og harmoni. Vi er glade for at kunne præsentere netop denne illustration på trods af at en del mennesker ikke mener at det er Amager.

Islands Brygge plakaten er kommet i porteføljen, med liv og glæde fra Havneparken, hvor folk boltrer sig i vandet eller går tur langs de bevarede togskinner. Området har undergået en kæmpe udvikling de senere år, hvor harmonien imellem nyt og gammelt ikke er til at tage fejl af." Bryggen er i den grad blevet en kulturperle og det bliver spændende at følge udviklingen de næste mange år.

Helgoland plakaten er endnu en by plakat på tapetet. Det populære badested har fået sit helt eget liv. Hop i det kolde gys! Denne by plakat er populær blandt mange, både vinterbadere og dem som nyder stedet om sommeren. 

Tårnby plakaten er blevet en realitet. Efter en betragtelig del henvendelser blev Tårnbyplakaten lavet og den populære plakat er nu tilgengælig i vores sortiment. Få det flotte vandtårn og kirken på væggen.

Overgaden plakaten er nu kommet. Oplev stemningen på Christianshavn en skøn sommerdag med dette nye skud på stammen. 

Christianshavn plakaten er også blevet færdig. Få området omkring Amagergade på plakaten.