Valby plakat

Fra 50 DKK
Caféliv og filmkulisser - Valby

Illustrationen produceres kun i små oplag og er ikke at finde i varehuse, kæder og lignende. 

 

Sommerkoncerter, filmproduktion, cafeer og Valby Bakke...listen er lang når det kommer til opblomstrende Valby og atmosfæren er ikke til at tage fejl af. Her en by, hvor du kan finde alt – både det gamle og det nye, og det gør det til en virkelig smuk by at bo i.

Valby plakaten fra København-serien passer ind i de fleste hjem og kontorer og skaber liv og glæde på væggen for både voksne og børn.

Valby plakaten blev designet af Stefan Cantagallo efter meget research og interviews af borgere i Valby.

 

Vores designs matcher sammen. Andre kombinerer deres egen serie og sparer helt op til 27%  Se mere her

 

Plakater
Plakaten leveres i høj kvalitet og fåes i størrelserne:

 

A5 (15 x 21 cm) 350 gram multiart silk papir. Lille god størrelse, trykt som postkort på bagsiden.

 

A4 (21 x 30 cm) 250 gram multiart silk papir.

 

50 x 70 cm. 175 gram multiart silk papir

 

Plakaten leveres uden ramme, men kan tilvælges i menuen under.

 

Rammer
Alle rammer er høj kvalitet i aluminum, og leveres med ophæng. A5 rammen er med både ståfod og ophæng.

 

Kontakt Designkunst for større formater.

Vælg størrelse med eller uden ramme her:

Vintage-style faux leather short overalls. Long adjustable straps with brass detailing, exposed zip at back, and side slant pockets with single rear welt pocket.

100% Polyester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

For any unwanted goods La Boutique offers a 21-day return policy.

If you receive items from us that differ from what you have ordered, then you must notify us as soon as possible using our online contact form.

If you find that your items are faulty or damaged on arrival, then you are entitled to a repair, replacement or a refund. Please note that for some goods it may be disproportionately costly to repair, and so where this is the case, then we will give you a replacement or a refund.

Please visit our Warranty section for more details.

På besøg i Valby 

Byen menes at have eksisteret i over 900 år og menes at have haft en fremtrædende plads i historien. Indtil 1901 var Valby en landsby og blev herefter en integreret del af København. Byen ligger seks kilometer fra Københavns centrum og der hersker ikke samme stress og jag som der. Valby har flere attraktioner for både unge og gamle.

Industriområderne i Valby bliver omdannet til mere moderne muligheder for underholdning. Både for de unge og ældre. Det gør byen mere interessant og attraktiv. De ældre monumenter og fabrikker er blevet omdannet til nyere områder og miljøer, for at imødekomme ungdommen og de nuværende indbyggeres behov. Men det betyder ikke, at byen har skaffet sig af med alt gammelt for i Valby ligger gamle kroer tæt sammen med moderne spisesteder og cafeer på samme måde som man oplever det på Amager, særskilt Amagerbro og Dragør.

Ligesom i resten af København er Valby forbundet med jernbane og infrastrukturen fungerer perfekt og får man mod på at besøge steder i nærheden, hvor vi har lavet motiver, er man er ikke langt fra hverken Sydhavnen, BrønshøjGlostrup eller Roskilde for den sags skyld. Valby er i hastig udvikling og det bliver spændende at følge byen de kommende mange år.